Perhekahvila

Perhekahvila tiistaisin klo 10-13 kulttuurikämpän nuorisotiloilla os. Hietaniemenkatu 5

Kahvila tavallisesti suljettu koulujen lomaviikoilla. Pidätämme oikeuden muutoksiin

Perhekahvila toimii yhteistyössä Kemijärven kaupungin nuorisotoimen, Setlementti Tunturilan Askel-toiminnan ja Pelastakaa lasten Kemijärven yhdistyksen sekä SPR:n Kemijärven yhdistyksen  kanssa.

Kahvilan vauvoja syksy 2018
Perhekahvilan pikkujoulu 2018

MLL:n perhekahvila on avoin tapaamispaikka, johon voi tulla lasten kanssa vanhemmat, mummit, ukit, kummit tai muu lapsesta huolehtiva. Erikseen ei tarvitse ilmoittautua.

Kahvilassa vanhemmat voivat tavata toisia aikuisia, jakaa kokemuksia ja kuulumisia sekä arjen iloja ja suruja kahvittelun lomassa ja lapset saavat leikkiseuraa.

Perhekahvila-asioissa voit olla yhteydessä yhdistyksen perhekahvilavastaavaan Hannaan p.040-7068013 tai Askeleen Saaraan 045-1348002