Varainhankinta

-Jäsenmaksut

-Keräykset (KEVÄTILO-KERÄYS)

-Myyjäiset

-MLL:n artikkeleiden myynti (mm. joulukortteja)

Lämpimät kiitokset toimintaamme tukeneille tahoille:

Särkelän koulu lahjoitti taksvärkki rahat MLL:n Kemijärven yhdistyksen toimintaan keväällä 2016.

Pelastakaa lasten Kemijärven yhdistys lahjoitti v.2015 perhekahviloihin uusia leluja.

Suomen lähikauppa, lähialueen asukkaat, Taffel, Marli, Linkosuo sekä Siwan Kallaanvaaran henkilökunta lahjoittivat kesäkassin perhekahvila ja isä-lapsi toiminnan käytettäväksi v. 2015 kesäkuussa.

Phillip Koperin perikunta lahjoitti hänen toiveestaan perhekahvilaan askartelu- ja vesivärimaalaus tarvikkeita sekä lahjakortin kahvilan tarjottavien ostamista varten.

Suomen punaisen ristin Kemijärven osasto on tukenut v.2014 Kemijärven paikallisyhdistyksen toimintaa lahjakortein perhekahvilan tarjottavien ostoa varten.

Kauppapaikka Koivuniemi ja S-market Kemijärvi ovat tukeneet toimintaamme lahjoittamalla tapahtumiin tarjottavia.

Kemijoki Oy tuki v.2012 MLL:n Kemijärven yhdistyksen toimintaa ohjaamalla  joulukorttien lähettämisen sijaan varat yhdistykselle perhetoiminnan tukemiseeen.

Hautauspalvelu Latvakoski tuki v.2012 toimintaamme ohjaamalla joulukorttien lähettämisen sijaan varat yhdistykselle toiminnan tukemiseen.

Koillis-Suomen Kiinteistönvälitys on vuosina 2010, 2011 ja 2012 tukenut toimintaa ohjaamalla joulukorttien lähettämisen sijaan varat yhdistyksen toiminnan tukemiseen.